Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maďarské kedlubny

20. 6. 2016


3 lžíce oleje
2 velké cibule
600 g kedlubny
1 červená paprika
1 lžička třtinového cukru
100 g rajského protlaku
1 lžička mleté papriky
sůl
1 syrová brambora
(maďarská klobása pro masožravce :-)


Na oleji zpěníme nakrájené cibule, přidáme oloupané a na plátky nakrájené kedlubny, na kostičky nakrájenou papriku a lžičku cukru. Mícháme 5 minut a přidáme protlak, mletou papriku, sůl a na jemno nastrouhaný brambor. Podlijeme trochou vody a dusíme za občasného zamíchání dokud není kedlubna měkká. Pro zapřísáhlé masožravce přidáme na kolečka nakrájenou klobásku. Podáváme s brambory.

Zdroj: www.kucharkazesvatojanku.blogspot.cz
 

madarske_kedlubny.jpg