Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špagety po formansku

7. 4. 2016

 

50 g anglické slaniny

15 g žampionů

2 stroužky česneku

2 lžice oleje

200 g hotové rajčatové omáčky (nebo povaříme oloupaná, nakrájená rajčata, osolit, opepřit a trošku cukru)

1 plechovka tuňáka

350 g špaget

petrželka

sůl, pepř

50 g sýra na posypání

 

Na oleji lehce opečeme česnek a vyjmeme ho. Pak osmažíme nakrájenou slaninu a oloupané na kostičky nakrájené žampiony, krátce opečeme a přilijeme omáčku, sůl a chvíli povaříme, přidáme česnek, tuňáka a dochutíme. Uvaříme špagety a smícháme. Podáváme posypané sýrem.

 

Zdroj: Apetit

 

spagety_po_formansku.jpg