Jdi na obsah Jdi na menu
 


Quesadilly s kuřecím masem

9. 7. 2013

 

4 pšeničné nebo kukuřičné tortilly

2 velké hrsti strouhaného čedaru

2 velké hrsti zbylého pečeného nebo grilovaného kuřecího masa

4 lžíce sterilované kukuřice

2 lžíce sladké chilli omáčky

1 lžíce sekané petrželky

 

Promícháme čedar, nakrájené maso, okapanou kukuřici, omáčku a petrželku. Na velkou rozpálenou suchou pánev položíme tortillovou placku a rovnoměrně posypeme polovinou náplně. Přikryjeme druhou tortillou a lehce přimáčkneme. Opékáme asi 3 minutky a pak opatrně obrátíme. Stejně opékáme z druhé strany, až se sýr rozpustí. Rozkrájíme na čtvrtky a podáváme s rukolou nebo jiným salátem.

 

Zdroj: Apetit 7/2013

 

qesadilly_s_kurecim_masem.jpg