Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kanadské kuře

17. 12. 2011

 

1 kuře

1/4 másla

1 cibule

1/2 sklenice kečupu

1 lžíce cukru

1 lžíce worcesteru

1 lžíce soli

1 lžička chilli

1/4 lžičky pepře

3 stroužky česneku

šťávy z 1 citronu

 

Kuře opláchneme a rozdělíme na 4 díly, aby se rychleji propeklo. Vložíme do zapékací mísy a zalijeme směsí z rozpuštěného másla, nakrájené cibule, kečupu , sklenicí vody, cukru, worcesteru, soli, chilli, pepře, česneku a citronové šťávy. Pečeme asi 1 hodinu zakryté. Po upečení maso vyjmeme z omáčky, nakrájíme a vložíme zpět. Podáváme s rýží.

 

Zdroj: Pošli recept

 

kanadske_kure.jpg