Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gnocchi s cuketou, mascarpone a cibulkou

1. 2. 2016

 

300 g bramborových gnocchi

1 lžíce olivového oleje

1 červená chilli paprička

1 střední cuketa

4 jarní cibulky

nastrouhaný kůra z 1 citronu

3 lžíce mascarpone

50 g parmazánu

sůl, pepř

 

Uvaříme gnocchi dle návodu na obalu, slijeme vodu, ale necháme si jednu sběračku slité vody bokem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme chilli, cuketu nakrájenou na půlkolečka a opékáme 3 minuty do změknutí. Přidáme nasekanou jarní cibulku, citronovou kůru, mascarpone, parmazán a trochu vody z vaření gnocchi. Dochutíme solí a pepřem. Smícháme s uvařenými gnocchi.

 

Zdroj: Apetit 8/2011

 

cuketove_gnocchi.jpg